Építőanyag kereskedés Budapest  

Építőanyag termékek:

Poroterm
YTONG
Altek
Bramac
Terranova
Schiedel
Nikecel
Velux
Schindler
Isover
Pfleiderer
Abeton-Viacolor

http://helikopterujlakasok.com

építőanyag kereskedés

http://www.denyicatering.hu

 

Nikecell termékek

Az 1999. év óta teljes német tulajdonba került Nikecell cég megtartotta két fő profilját a hőszigetelő anyagok és felületképző vakolatok gyártását.

nikecell, építőanyag kereskedelem

A Nikecell több évtizedes tapasztalatok, hagyományok, legmodernebb technikai know-how, s az újdonságok egyesítéséből születtek, születnek a nagy népszerűségre szert tett NIKECELL termékek, melyek megegyeznek a fogyasztói igényekkel, elvárásokkal.

A hazai építőanyag piacon kedvelt NIKECELL hőszigetelő termékcsalád minden elemére jellemző a kiváló hőszigetelő tulajdonság, a könnyű kezelhetőség, egyszerű beépíthetőség, és széles felhasználhatóság.

A hazai piacon elsőként megjelent DRYVIT hőszigetelő rendszert meghatározó márkatermékké fejlesztette a NIKECELL.

A DRYVIT rendszer közel 30 éve, több mint 15 millió négyzetméter homlokzaton bizonyítja tartósságát. Az elmúlt évek során a NIKECELL termékválasztéka felületképző vakolatokkal, homlokzatfestékekkel bővült, mely korszerű termékek esztétikus homlokzatot biztosítanak.
A Nikecell termékek mögött meghúzódó mérnöki-tudományos munka, a magas szintű technológia biztosítja, hogy a termékek mindenkor megfeleljenek a követelményeknek.

A NIKECELL Kft. jól kiépített márkakereskedői hálózatával jelen van az ország minden pontján, így közel kétszáz építőanyag kereskedésben megvásárolhatók, megrendelhetők a NIKECELL termékek.
Területi képviselői folyamatos és teljes körű szaktanácsadást nyújtanak a szakma és a vásárlók számára.

nikecell, építőanyag kereskedelem

A NIKECELL Kft. valamennyi alkalmazottja arra törekszik, hogy a cég a jövőben is a megszokott minőséget nyújtsa azzal az értékállósággal, amely a NIKECELL termékek sajátossága.

  Építőanyag kereskedés Budapest