Építőanyag kereskedés Budapest  

Építőanyag termékek:

Poroterm
YTONG
Altek
Bramac
Terranova
Schiedel
Nikecel
Velux
Schindler
Isover
Pfleiderer
Abeton-Viacolor

http://helikopterujlakasok.com

építőanyag kereskedés

http://www.denyicatering.hu

 

Terranova homlokzatképzés

A TERRANOVA márkanév az elmúlt több, mint száz évben Európában fogalommá vált és mindenhol a homlokzatképző anyagok egyik vezető specialistáját jelöli. A Weber Terranova Magyarországon is a minőséget, a színes homlokzatokat és a garantált, kreatív és minőségi műszaki megoldásokat jelenti.

Egy épület létrehozásánál, vagy akár megújulásánál nagyon fontos szerepet játszik a Terranova homlokzat. Olyan vakolatot, vakolatrendszert kell választanunk melynek alapanyagai, választott struktúrája és színei harmonizálnak épületünkkel, környezetünkkel, az épület rendeltetésével.
E mellett épületünk értékét mindenképpen növeli egy minőségi anyaggal kivitelezett homlokzat, mely maximálisan színtartó, vízzáró, ugyanakkor kiváló pára áteresztési tulajdonságai mellett a levegő károsító hatásainak is hosszútávon ellenáll.
 

Terranova épületfelújítás


A Weber Terranova egyik legfontosabb célja, hogy építészeti értékeinket, Magyarország műemlékeit a további generációknak segítsük megőrizni.

Az elmúlt évtizedekben számos kiemelkedő műemlék helyreállításában működött közre a Terranova. Fontosnak tartjuk, hogy felújító rendszereinkkel, speciális színválasztékunkkal olyan megoldást tudjunk adni, ami a minőségi épület-felújítás követelményeinek megfelel.
Az épület-felújítás területén, elsősorban a homlokzatok, vakolatok felújítására, másrészt a beton felületek javítására adunk megoldásokat Terranova termékekkel.

Terranova hidegburkolás

A WEBER Terranova a világ vezető hidegburkolati segédanyag gyártója, amely egyben a Saint-Gobain Weber csoport kiemelten kezelt termékcsaládja. Annak érdekében, hogy a szép külső egy esztétikus belső világot takarhasson, szüksége van arra, hogy a padlóburkolat és a falburkolat megfelelő minőségben készüljön el.

Minden a hidegburkolással vagy természetes kőburkolatok készítésével kapcsolatos minden problémára alkalmazható megoldást kínálunk, legyen az új vagy felújítás előtt álló felület. Az egyszerűbb burkolási feladatokra alkalmas csemperagasztók mellett a különleges burkolóanyagokhoz, és speciális feladatokhoz is kínálunk segédanyagokat és rendszereket.

A 2005-ös évtől a Terranova csemperagasztó termékeinket weber.col (ejtsd: véberkol), az aljzatkiegyenlítőinket weber.niv, a színes fugázóinkat és profiljainkat pedig weber.color márkanévvel vezettük be a piacra, az új európai harmonizált szabványoknak megfelelő minőségben.

terranova

  Építőanyag kereskedés Budapest